Politica de confidentialitate

Societatea care administreaza site-ul fulong.ro, este RESTAURANT FU LONG SRL, cu sediul in Bucuresti, Intr. TEODOR ILIESCU 39 Bucuresti sect 1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/11049/2017 si are Codul Unic de Inregistrare: 37877014

In conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice RESTAURANT FU LONG SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: facturarea si livrarea catre adresa indicata a produselor comandate on-line de pe site-ul fulong.ro; confirmarea comenzilor, reclama si publicitate.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare finalizarii si livrarii unei comenzi on-line de pe site-ul fulong.ro. Refuzul dvs. determina imposibilitatea finalizarii vreunei comenzi.

Informatiile inregistrate sunt destinate numai utilizarii de catre operator. Primirea informatiilor despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de RESTAURANT FU LONG SRL prin intermediul site-ului fulong.ro poate fi optionala, site-ul asigurand utilizatorilor posibilitatea de a opta in acest sens.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata expediata pe adresa sediului social al societatii - Bucuresti, Intr. TEODOR ILIESCU 39 Bucuresti sect 1 sau prin expedierea acesteia la urmatoarea adresa de e-mail restaurantfulong@gmail.com. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi furnizate unei terte parti de teritoriul Romaniei sau de pe teritoriul altui stat.

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

RESTAURANT FU LONG SRL nu va dezvalui in nici un caz nicio informatie niciunui tert si niciunei entitati fara consimtamantul prealabil al clientului respectiv, cu exceptia cazurilor prevazute de lege. RESTAURANT FU LONG SRL poate dezvalui astfel de informatii numai in conformitate cu legislatia in vigoare. Daca si cand autoritatile competente si/sau organele legislative sau executive care au jurisdictie asupra RESTAURANT FU LONG SRL solicita dezvaluirea informatiilor si datelor privind clientii, RESTAURANT FU LONG SRL va pune la dispozitie aceste informatii numai in limita autorizatiilor relevante si in masura permisa de lege.

RESTAURANT FU LONG SRL nu solicita si nici nu poate fi responsabila de informatiile cu caracter personal postate in mod deliberat pe alte pagini ale site-ului, altele decat pagina de inregistrare cont sau pe paginile site-urilor de socializare (ex. Facebook) prin intermediul carora se pot transmite mesaje informative si care pot fi accesate de publicul larg.

Pe site-ul fulong.ro pot exista link-uri catre alte site-uri web. Angajamentele noastre din prezenta politica de confidentialitate privind protectia datelor si confidentialitatea se aplica doar site-ului fulong.ro si nu acopera celelalte site-uri. Acestea se supun regulilor proprii privind confidentialitatea si protectia datelor. In consecinta, RESTAURANT FU LONG SRL nu poate fi considerata responsabila pentru utilizarea informatiilor, pentru incalcarea principiilor etice, principiilor de confidentialitate, pentru caracteristicile si calitatea serviciilor altor site-uri web care au linkuri pe fulong.ro in scopuri publicitare, de informare sau in alte scopuri. RESTAURANT FU LONG SRL nu va fi considerata raspunzatore pentru daunele sau pierderile materiale si/sau generale, suferite direct sau indirect, care pot aparea sau care pot fi cauzate de astfel de site-uri.

Pentru orice problema legata de politica de confidentialitate rugam sa va adresati mentionand toate datele necesare la adresa de email: restaurantfulong@gmail.com

 

Data ultimei modificari a acestei pagini: 25.05.2018

Produse Recomandate