Despre noi

Fu Long se prezinta in fata dumneavoastra din intalnirea experientei in domeniul bucatariei profesionale cu pasiunea pentru gatit. Suntem convinsi ca ceea ce va pregatim va va castiga papilele gustative deoarece noi gatim din placere iar rezultatul se transforma in preparate cu GUST.

 

Fu Long aduce clientilor sai feluri de mancare din bucataria asiatica - iar cand vorbim de bucataria asiatica stim ca in rolul pricipal vedem mancaruri traditionale chinezesti, dar nu trebuie sa uitati de Corea, Japonia, Thailanda... bucataria asiatica fiind o mare masa plina de savoare, esente, condimente, gusturi care te fac sa uiti un moment de problemele cotidiene.

 

Calitatea si traditia bucatariei asiatice se distinge prin imbinarea atenta a condimentelor si controlul corect al temperaturii de pregatire a produselor, prin taierea meticuloasa a ingredientelor, toate ingredientele folosite de noi fiind selectionate cu atentie.

Pastrand cele trei elemente definitorii ale mancarii asiatice: bogatia de culori, aromele si gustul excelent, Fu Long porneste pe drumul catre dumneavoastra pentru a oferi preparate care sa va imbie cu aspectul, mirosul si mai ales gustul lor.

 

PRODUSE RECOMANDATE