Alergeni

Ghidul privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare (Regulamentul CE 1169/2011)

Alergenii din alimente se pot incadra conform Directivei CE 2000-13, in urmatoarele grupe:

1. Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate
2. Crustacee si produse derivate
3. Oua si produse derivate
4. Peste si produse derivate
5. Arahide si produse derivate
6. Soia si produse derivate
7. Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)
8. Fructe cu coaja (migdale, alune de padure, nuci, nuci Pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia si nuci de Queensland) si produse derivate
9. Telina si produse derivate
10. Mustar si produse derivate
11. Seminte de susan si produse derivate
12. Dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru
13. Lupin si produse derivate
14. Moluste si produse derivate

 

Produsele noastre pot contine ingrediente din lista de mai sus.
In cazul in care suferiti de o alergie la oricare dintre acestea, va rugam sa solicitati informatii suplimentare inainte de efectuarea comenzii.

Va multumim pentru intelegere!